Myrornas utmaning 

Jag antog en utmaning från Myrorna (butiken ni vet) att rensa i sin garderob. Egentligen var det sju lektioner på lika många dagar men mitt liv tillåter inte sånt på veckorna så jag intensivkörde nu på söndagen istället. Trodde det skulle bli en baggis för mig som är rätt duktig på att rensa men nej… Såhär noga har jag aldrig varit och inte så tuff. Seriöst hade jag 17 klänningar från Esprit. (Förlåt universum). Och 16 par yogabrallor. (Förlåt igen). Men observera hade!!! 

Det viktigaste jag lärde mig var att man inte får slänga trasiga kläder i soporna utan de ska återvinnas i textilinsamling. Nu har jag två Ikeakassar till second hand och en papperspåse till återvinning. När jag var färdig kom jag på att jag glömt skorna men det får bli en annan dag. 

3 svar till “Myrornas utmaning 

  1. Hoppas att du sparade den ybersnygga Esprit klänningen du köpte när jag och syrran var med. Du hade sjuk ångest över att lägga så mycket pengar på dig själv. Tyvärr har jag och du inte samma storlek. Om vi hade haft det hade jag varit överlycklig nu!

  2. 17 klänningar från Esprit! Galet! Det är du och transorna.

Lämna en kommentar