Kontakt

Delar av bloggen är lösenordsskyddad. Vill du ha tillgång till hela innehållet eller bara vill komma i kontakt med mig, maila: ninne2010@gmail.com

Annonser

3 responses to “Kontakt

 1. Jessica Erensjö

  Vill gärna läsa hela bloggen. Tycker att den är härlig!
  Så skulle jag kunna få ett litet lösenord?
  Med vänlig hälsning
  Jessica Erensjö

 2. Hej!

  Jag hade skickat ett mejl till adressen som jag hade men det komm tillbaka? Har du bytt?
  Jag läste din blogg och att du skulle (kanske) börja baka bröd själv. Har du någon gång provat med surdeg? Surdeg är ju bara mjöl och vatten och när man bakar tillsätter man bara mjöl, lite salt och vatten (och kanske solroskärnor eller linfrö eller bovete eller vad man nu tycker om). Ett sånt bröd är ju helt utan E-numrer. Jag bakar brödet själv med surdeg sedan ett år tillbaka och om du vill så kan jag ge dig lite av min suredeg och berätta för dig hur man gör. Det är rågsurdeg, alltså blir det rågbröd (fast ibland tillsätter jag också dinkelmjöl). Och mjölet köper jag från ”Bondens egen butik”, fast nu säljer de sitt mjöl på ”Goda ting & garn” (Sandviken). Det är ekologiskt mjöl från bönder här i trakten.

  Kram
  Alexandra

  • Låter jättebra! Jag har tänkt på bondens butik i dagarna, jag vet att du pratat om den. Jag har kollat in butiken du nämnde, där ska jag börja handla!
   Till att börja med tror jag att jag ska köra med vanlig jäst, det är jag mer hemma på. Blir ju inga E med det heller. Senare (dvs när hektiska maj är över) vill jag gärna testa surdeg. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s