Day 09 – Your beliefs

För några dagar sen, sent på kvällen när jag hade svept några starkvinsglögg, hade jag detta inlägg glasklart i mitt huvud. Hm hur var det nu? Äsch jag börjar om från början.

Att jag är en sökare. Eller åtminstone var. Törstade efter mål och mening. Still haven’t found what I’m looking for, men jag sörjer inte det för jag har alltid arslet fullt av så mycket annat. Har gjort grundlig research på vad jag INTE TROR på, kan man säga. Vore önskvärt att man använde hjärnan när man var ung, men det var tydligen för mycket begärt. Jag tröstar mig med att den världsliga hjärnan är begränsad – det är bara att kolla sig omkring så fattar man ju det.

Jag tror på själens totala upplysning när man dör. Och på Zaida. Zaida säger att det inte finns ett helvete, bara ett varmt ljus. Hoppas alla griniga psychon bättrar på sin karisma tills dess, det finns faktiskt några exemplar som jag INTE vill spendera en evighet med *får gåshud i nacken av blotta tanken*

Min förvissning är att när jag kastar in handduken kommer jag känna ”AHA det är så här det är”. Tills dess behöver jag inte veta så mycket mer, bara satsa på att göra bra avtryck här och nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s